Schwind Amaris 1050 RS - med SmartSurfACE / SmartPulse-teknologi

Vårda Ögon bruger markedets bedste tilgængelige teknologi til øjenoverfladebehandlinger. Vi er den eneste klinik i Norden, der kun har valgt at investere i overfladebehandlinger – NoCut® SmartSurfACE med Schwind Amaris 1050 RS. Ifølge Scwhinds egne data er det påviseligt
den mest optimale lasermaskine, når man skal opnå et
tilfredsstillende visuelt resultat. Det er simpelthen den bedste
Excimer lasermaskine på markedet.

Vi opererer patienter fra Danmark, Sverige og Norge
med vores førsteklasses laserudstyr.

1050 HZ FREKVENS

Teknologien bag Schwind Amaris 1050 RS blev introduceret på markedet i 2014. Effekten af denne teknologi er blevet bevist i flere undersøgelser. Schwind Amaris 1050 RS kombinerer en effektiv hastighed med ekstremt høj præcision og giver dig den mest optimale forudsætning for at korrigere dit syn. 1050 Hz betyder 1050 impulser pr. sekund.

 

 

 

HASTIGHED OG KOMFORT

Schwind Amaris 1050 RS korrigerer 1 dioptri af nærsynethed på 1,3 sekunder. For dig som patient betyder det mere komfort og øget sikkerhed.

AUTOMATISK ENERGI- OG TEMPERATURJUSTERING

For at kombinere hastighed og præcision er Schwind Amaris 1050 RS forsynet med to energiniveauer. Omkring 80% af vævet fjernes ved hjælp af en højenergistråle – og 20% ved hjælp af en lavenergistråle. Sidstnævnte sikrer en glat overflade og et perfekt syn fremover.

USÆDVANLIGT tynd LASERSTRÅLE

Schwind Amaris 1050 RS laserstråle har en usædvanlig lille diameter: kun 0,54 mm. Det er således meget mindre end andre laserstråler, som også har en anden form. Hornhinden bliver glattere og blødere med den tynde laserstråle, som vores lasermaskine genererer.

ØJET SPORES 1050 GANGE I SEKUNDET

Under øjenlaser-behandlingen, kan øjnene bevæge sig ufrivilligt i et par millisekunder. Lasermaskinen overvåger øjets position ca. 1050 gange i sekundet og kompenserer for alle registrerede bevægelser.

EYE TRACKING I 7 DIMENSIONER

Du kan sammenligne øjeæblet med en bøje i havet – når havet er stille, bevæger bøjen sig fra venstre mod højre eller frem og tilbage. Men i stærk bølgegang, læner bøjen sig til siden. En bøje kan også dreje rundt om sin egen akse og bevæge sig op eller ned. Øjeæblet kan rulle, rotere rundt om sin egen synsakse eller bevæge sig op og ned langs z-aksen. Schwind Amaris 1050 RS registrerer alle disse øjenbevægelser og kompenserer for dem. Med andre ord, eye tracking i 7 dimensioner er mere præcis i sin centrering af øjenbevægelserne, hvilket resulterer i et bedre resultat af behandlingen.

UNIK TERMISK STYRING

Schwind Amaris 1050 RS er udstyret med et unikt termisk kontrolsystem, der hjælper med at forhindre skader på det omgivende hornhindevæv. Teknologien sikrer, at hornhinden har tid nok til at køle ned mellem laser-impulserne, og alle impulser opnår således hurtigere en afkølet tilstand.

LASERPROGRAMMET GIVER MULIGHED FOR INDIVIDUEL PATIENTBEHANDLING

Enhver patient og behandling er forskellig. Schwind Amaris 1050 RS har dét, der kaldes Schwind Cam (software program), som gør det muligt at planlægge den enkelte behandling individuelt og finde den bedste løsning for den enkelte patient.

 

KONTINUERLIG MÅLING AF HORNHINDETYKKELSE

Den integrerede kontaktløse optiske pachymetri giver vores øjenkirurg oplysninger om hornhindetykkelsen under behandlingen.

Ændringerne vises direkte på skærmen. Tykkelsen af hornhinden måles både før og efter opløsning af det yderste cellelag i hornhinden, samt under behandlingen. Dette øger sikkerheden i processen, fordi kirurgen kan se præcis, hvor meget af hornhindens væv der er blevet fjernet, og hvor tyk den resterende hornhinde er. Alle resultater er dokumenteret i behandlingsloggen.

STABILT MIKROKLIMA

Schwind Amaris laseren har to dyser, der bruges til at fjerne de mikroskopiske partikler, der genereres under laserbehandlingen.

Denne løsning skaber et stabilt mikroklima på hornhinden. De klimatiske forhold forbliver konstante under hele proceduren og forhindrer hornhinden i at tørre ud.

KLINISKE RESULTATER

Internationale kliniske undersøgelser har dokumenteret kvaliteten af behandlingen med Schwind Amaris teknologi. Der er opnået 100% synsstyrke i næsten alle tilfælde. En høj procentdel af behandlede patienter kunne se bedre end de gjorde før operationen med briller eller linser. Undersøgelsen viser også et forbedret kontrastsyn hos patienterne.

SMARTSURFACE / SMARTPULSE TEKNOLOGI

Når vores patienter opereres med NoCut® betyder det, blandt andet, den bedste og mest avancerede overfladebehandling på markedet: en fuldstændig kontaktfri og ikke-skærende metode, der kun kan udføres med en Schwind Amaris 1050RS laser. Vi skærer aldrig i vores patienters øjne med lasere. NoCut® øjenlaser er ikke bare en teknik – det er en banebrydende behandling, med Dr. Remanius som pioner.

Restitutionstiden går nemt og naturligt og du kan vende tilbage til dit normale liv kort tid efter behandlingen. Øjet kommer sig i mange tilfælde i løbet af kun to dage.

Baseret på vores erfaring her på Vårda Eye Clinic og på flere forskningsundersøgelser, kan vi konstatere, at de langsigtede resultater med en NoCut® behandling er bedre end en øjenlaser-operation udført med microkeratoma (LASIK). Det gælder både i forhold til synskvalitet, øjets kontrastsyn samt komfort. FS-LASIK og LASIK er metoder, der har dette til fælles: at trænge ind i øjets overflade ved at lave et snit. Hullet, der bliver lavet, repræsenterer over 25% af tykkelsen af hornhinden og vokser ikke helt sammen, nogensinde. Det gør vi ikke hos Vårda Ögon.

Vil du også have den nyeste teknologi med NoCut® til en aktiv livsstil?

 

 

FAKTA OM SCHWIND AMARIS 1050 RS

 • Markedets mest effektive Excimer laser
 • 1050 Hz puls / Automatisk justering af energi-niveau
 • Maksimal præcision, minimal behandlingsvarighed
 • 1050 Hz og 7D øjenbevægelses-sporingssystem
 • Opdagelse og kompensation for den mindste lette øjenbevægelse i hver dimension (7D)
 • Usædvanligt tynd laserstråle
 • Glat og fin overflade
 • Konstant måling af hornhindetykkelse
 • Sikkerhed i hvert patienttilfælde
 • Termisk styring (temperaturstyring)
 • Hjælper med at forhindre skader på hornhindens væv og øjnene heler hurtigere

Vårda Øjenklinik bruger det mest avancerede laser-apparat og diagnostiske udstyr til at levere øjenpleje af høj kvalitet til alle vores NoCut® patienter. Vores øjenlaser-kirurger har udført mere end 60.000 laseroperationer.

Hvis du er nysgerrig – få adgang til publikationen baseret på 1159 øjne Multi-Centre Evaluering af TransPRK resultater med SCHWIND AMARIS ved hjælp af SmartPulse Technology