Se godt og se godt ud

Dine nye briller bliver en del af dit ansigt og din præsentation af dig selv overfor dine omgivelser i hverdagen. Det er derfor meget vigtigt, at du føler, at dine briller passer til dit ansigt og dit udseende. Vi vejleder dig med stor ekspertise i valg af det brillestel, der passer bedst til dig og din stil. Du skal kunne kende dig selv igen i dine briller og samtidig føle dig som en smart og opgraderet version af dig selv.
Du og dine briller fortjener det bedste brilleglas og vi vælger derfor at tilpasse alle vore briller med højkvalitetsglas fra Essilor.
Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud!

Klik her og bestil tid nu!

Essilor nr 1 i verden på brilleglas

Selvfølgelig er kvaliteten af dine brilleglas, din synskomfort og din synskvalitet ligeså vigitig som at du synes brillen er lækker at se på. Hos Remanius Vision på Frederiksberg mener vi at du og dine briller fortjener de bedste brilleglas, derfor arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører, og alle vores briller bliver monteret med høykvalitetsglas fra Essilor nr 1 i verden på brilleglas.

Klik her og bestil tid nu!

HVILKE MATERIALER ANVENDES I MINE NYE BRILLESTEL?

Det er vigtigt, at de materialer du hat tæt på dine øjne ikke indeholder for meget nikkel, tungmetaller eller materialer der kan irritere dine øjne eller huden rundt dine øjne. Derfor har vi håndplukket ud de leverandører vi ønsker at samarbejde med. Og vi har kun valgt de leverandører der tilbyder den højeste tryghed og komfort for din hud og dine øjne. Vi tilbyder billestel fra kvalitetsbevidste mærker som danske Ørgreen, Lindberg, Kliik DK, Vesterby, Tom Ford, Vinyl Factory, Daniel Hechtor og No Name Vintage. Dine øjne skal alltid have den højeste sundhed.

TILPASNING OG STYRKEÆNDRINGSGARANTI

Husk at du får hele 3 mnd tilpasningaranti på dine nye briller samt 12 måneders styrkeændringgaranti hvor vi gir 50% på nyt glas dersom øjets styrke plutselig skulle ændre sig indenfor 12 måneder fra købsdato. Eksempelsvis ved grå stær operation mv.

Klik her og bestil tid nu!

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!