SE GODT OG SE GODT UD

Når du skal investere i nye briller er det vigtigt, at du vælger det rigtige brillestel, så du føler dig godt tilpas, smart og lækker med dine nye briller på næsen. Dine nye briller bliver en del af dit ansigt og den måde du præsenterer dig på.

Du skal selvfølgelig se godt i dine nye briller, men det er ligeså vigtigt, at dine nye briller passer perfekt til dit ansigt, din stil og dit udseende.
Vi vejleder dig med stor ekspertise i valg af netop det brillestel og de brilleglas, der passer bedst til dig og din stil.
Vi hjælper dig til at se godt – og se godt ud!

Klik her og bestil tid nu!

DINE ØJNE, DIT VALG

Vi tilbyder brillestel fra lækre brands og trygge producenter som Lindberg, Tom Ford og Ørgreen, Daniel Hechter og Vinyl Factory. Hos os er du altid sikret den bedste service og kundevejledning i valg af brillestel og brilleglas når du vælger at investere i nye briller.

HVILKE MATERIALER ANVENDES I MINE NYE BRILLESTEL?

Det er vigtigt, at de materialer du har tæt på dine øjne ikke indeholder for meget nikkel, tungmetaller eller andre materialer, der kan irritere dine øjne eller huden omkring dine øjne. Derfor har vi håndplukket de leverandører vi ønsker at samarbejde med. Og vi har kun valgt de leverandører der tilbyder den højeste tryghed og komfort for din hud og dine øjne. Dine øjne skal altid have den højeste sundhed.

Klik her og bestil tid nu!

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!