SE GODT OG SE GODT UD

Når du skal investere i nye briller er det vigtig at du vælger det rigtige brillestel, så du kjenner dig godt tilpass, smart og lækker med dine nye briller på næsen. Dine nye bliver en del af dit ansigt og hvordan du præsenterer dig selv for dine omgivelser i din hverdag, så det er vigtigt at du vælger at investere i de rigtige briller. Du skal kunne kende dig selv igen i dine briller og samtidig føle dig som en smart og opgraderet version af dig selv.

Du skal selvfølgelig se godt i dine nye briller men det er ligeså vigtig at dine nye briller passer perfekt til dit ansikt, din stil og dit utseende. Vi vejleder dig med stor ekspertise i valg af netop det brillestel og de brilleglas, der passer bedst til dig og din stil.
Vi hjælper dig til at se godt – og se godt ud!

Klik her, book tid nu!

DINE ØJNE, DIT VALG

Vi tilbyder brillestel fra lækre brands og trygge producenter som Lindberg, Tom Ford og Ørgreen, Daniel Hecter og Vinyl Factory. Hos os er du alltid sikret den bedste service og kundevejledning i valg af brillestel og brilleglas når vælger at investere i nye briller.

HVILKE MATERIALER ANVENDES I MINE NYE BRILLESTEL?

Det er vigtigt, at de materialer du hat tæt på dine øjne ikke indeholder for meget nikkel, tungmetaller eller materialer der kan irritere dine øjne eller huden rundt dine øjne. Derfor har vi håndplukket  ud de leverandører vi ænsker at samarbejde med. Og vi har kun valgt de leverandører der tilbyder den højeste tryghed og komfort for din hud og dine øjne. Dine øjne skal alltid have den højeste sundhed.

Klik her, Book tid nu!

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her, Book tid nu!