E-eye - Behandling af tørre øjne

E-eye ipl giver endelig dig med tørre øjne mulighed for en varig behandling, der afhjælper dine tørre øjne og de problematikker der følger med. Behandlingen fungerer ved at E-eye apparatet genererer polykromatisk pulserende lys takket være en ny teknologi: intense regulated pulsed light. Behandlingen er klinisk testet med gode vedvarende resultater, som beviser at E-eye sætter gang i øjets egen evne til at producere olie til tårefilmen.

Klik her og bestil tid nu!

Hvem har tørre øjne?

Tørre øjne er en almindelig tilstand, der påvirker helt op til 30% af befolkningen i visse aldersgrupper. Tørre øjne er tit knyttet til alder, medicin og visse gigtsygdomme.

Generelt er tørre øjne knyttet til en svækkelse i tårefilmen, enten i form af utilstrækkelig produktion af tårer eller usædvanlig stor fordampning af tårer. Dette er hovedsageligt på grund af mangel på det ydre olie/lipidlag i tårefilmen, der udskilles af de meibomske kirtler.

For at tilbyde dig den bedste pris på E-eye behandling, og derefter opfølgninger, tilbyder vi E-eye som abonnement over betalingsservice til kr. 695,- pr. måned.

Hvis du ikke ønsker abonnement kan du vælge enkeltbehandlinger til
kr. 795,- pr. behandling.

Lige nu tilbyder vi en grundig undersøgelse for tørre øjne inkl. en prøvebehandling med E-eye for kr. 795,-

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!