E-eye - Behandling for tørre øjne

E-eye ipl giver endelig dig med tørre øjne mulighed for en varig behandling der afhjælper dine tørre øjne og de problematikker der følger med dem. Behandlingen fungerer ved at E-eye apperatet genererer polykromatisk pulserende lys takket være ny teknologi: intense regulated pulsed light. Behandlingen er klinisk testet med gode vedvarende resultater, som beviser at E-eye sætter gang i øjets egen evne til at producere olie til tårefilmen. Book tid til gratis demonstration og prøvebehandling med E-eye.

 

Klik her, book tid nu!

Hvem har tørre øjne?

Tørre øjne er en almindelig tilstand der påvirker så mange som helt optil 30% i visse aldersgrupper. Tørre øjne kan være knyttet til alder, meget kiggen på pc og skærm brug, sygdomme som eksempelvis gigt eller brug af medikamenter.

Generelt er tørre øjne knyttet til en svækkelse i tårefilmen, enten i form af utilstrækkelig produktion af tårer eller usedvanelig stor fordampning af tårer. Dette er hovedsageligt grundet en mangel på det ydre olie/lipidlag i tårefilmen, der udskilles af de meibomske kirtler.

For at tilbyde dig den bedste pris på E-eye behandling og følge dig op fremadrettet tilbyder vi E-eye per månedlig abbonnement over betalingservice nu til kr 495,- per måned.

Hvis du ikke ønsker abbonnement kan du også købe enkeltbehandlinger til kr 695,- per behandling.

 

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!