BRILLER DER DÆKKER DIT BEHOV

Måske trænger du til nye solbriller med læsefeldt, eller farveskiftende kørebriller? Trænger du en ny læsebrille, eller er det et par briller til hverdag og et par briller til fest? Er det nye lækre briller der matcher dit antræk og din stil denne sæson?

Det at føle sig vel tilpas med sit syn og sine briller i hverdagen handler i virkelighed om SÅ meget, både om synskvalitet, humør, stil, design, spændende brands og farver, det handler om din livskvalitet. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her, Book tid nu!

FLERE HUNDREDE BRILLESSTEL TIL KUN 1,- KR

Ved Remanius Vision bytter vi brillekollektionene ud inden efteråret og tilbyder nu flere hundrede brillestel til kun 1,- kr ved køb af glas. Du får en masse lækre briller til super pris og vi får plads til nyheder i butikken. Det må man sige er et win-win!

Hos os ønsker vi først og fremmest at finde frem til den helt rigtige løsning for dig og dit syn. Så hvis du er den der elsker at gå med briller og vil ha meget at vælge i mellem på et godt tilbud skal du slå til lige nu! Vi har masser av lækre briller at vælge mellem fra Danske Vesterby, Ray-Ban, Kiilsgaard, Jefrey, Marvellens, Italienske sjove MAD in Italy, Kliik DK for at nævne nogen av de brands vi sælger ud af. Så kom endelig ind forbi for at kigge, prøve briller og se om du lige plutselig finder brillen der er lige dig!

Klik her, Book tid nu!

RIGTIGE KVALITETSBRILLEGLAS

Du og dine briller fortjener kun de bedste glas. Så selvom at du får masser af lækre brillestel til kun 1,- kr samarbejder vi kun med de bedste leverandører, og alle vores briller bliver monteret med kvalitetsglas fra Essilor. Vi har brilleglas i alle prisklasser, men det også sådan at du ser bedst i de lækre kvaliteter brilleglas. Men det er som vi siger hos os; Det er dine øjne og dit valg!

Essilor har i over 170 år målrettet arbejdet for et bedre syn ved udviklingen af brilleglas, og er i dag  førende på markedet, nr 1 i verden på brilleglas. Essilor tilbyder løsninger inden for avanceret korrigering af synsfejl samt beskyttelse af øjet.

Klik her, Book tid nu!

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her, Book tid nu!