Lige nu!

der er penge at spare ved køb af komplet brille
– og det gælder ALLE stel i butikken!

 

Kig ind til os på Gammel Kongevej og se hvad vi har på hylderne og benyt dig af det gode tilbud på brilleglas!

Vi hjælper selvfølgelig med at finde det perfekte stel til dig. Og vi tjekker dit syn gratis inden glassene bliver bestilt.

Udsalget varer til og med den 31. august.

 

Klik her og bestil tid nu!

BRILLER DER DÆKKER DIT BEHOV

Måske trænger du til nye solbriller med læsefelt, eller farveskiftende kørebriller? Trænger du til en ny læsebrille eller et par briller til hverdag og et andet par briller til fest? Eller måske er det nye lækre briller, der matcher din garderobe og stil i denne sæson, du har brug for!

Det at føle sig godt tilpas med sit syn og sine briller i hverdagen handler om flere ting. Både synskvalitet, humør, stil, design, spændende brands og farver har betydning – det handler om din livskvalitet.
Det er dine øjne og dit valg!

Klik her og bestil tid nu!

RIGTIGE KVALITETSBRILLEGLAS

Du og dine briller fortjener de bedste glas og alle vores briller bliver monteret med kvalitetsglas fra Essilor. Vi har brilleglas i alle prisklasser, men du ser bedst med brilleglas af høj kvalitet og de er samtidig mest holdbare. Det er dine øjne og dit valg!

Essilor har i over 170 år målrettet arbejdet for et bedre syn med udvikling af brilleglas, og de er i dag førende på markedet – nr. 1 i verden på brilleglas. Essilor tilbyder løsninger inden for avanceret korrigering af synsfejl samt beskyttelse af øjet.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER OG BESTIL TID NU!