Options Kontaktlinser

Options kontaktlinser er en serie topprodukter til dig der ikke vil gå på kompromis med dine øjnes sundhed. Options kontaktlinser kan tilpasses dine behov og sikrer en fleksibel løsning i hverdagen. Uanset om du vil bruge dem hver dag eller for eksempel kun, når du dyrker sport, så kan vi finde en løsning. Det er dine øjne og dit valg!

Kan jeg have briller sammen med mine linser?

Når du har et kontaktlinseabonnement hos Remanius Vision, får du rabat på et sæt brilleglas i dine styrker hvert andet år. Du kan benytte dit eget brillestel eller vælge et nyt blandt vore ca 750 stel i butikken. Dersom du simpelthen elsker både briller og kontaktlinser kan kontaktlinseabonnement og brilleleje kombineres til en meget skarp pris.

Hvem benytter I linser fra?

Vi tilbyder kun kontaktlinser fra førende og trygge producenter og sammen med vores erfarne optikere er du sikret den højeste tryghed som linsebærer med vores Options kontaktlinser fra Cooper Vision. Det er vigtigt, at dine øjne får masser af ilt, så vi har valgt ud de kontaktlinser der gir den højeste tryghed og komfort med dine øjne og linser. Dine øjne skal alltid have den højeste sundhed.

Er det bedst med 1-dagslinser eller månedslinser?

Det er naturligvis en smagssag, men generelt giver 1-dagslinser en højere komfort for dig, der kun bruger linser en gang i mellem, da du undgår brug af rensevæsker. Vores Options 1-dags linser er en samling af de bedste 1-dags linser på markedet.

Vores Options månedslinser og Option døgnlinser er til dig som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne og gerne ønsket at slippe for all håndtering af kontaktlinserne. Options kontaktlinser  er topprodukter, til dig, der stiller de højeste krav omkring dine øjnes sundhed og ikke ønsker at gå på kompromis med dit syn. Det er dine øjne og dit valg!

 

Klik her, Book tid nu!

Kan mine tørre øjne afhjælpes?

Vi benytter kun de bedste produkter på markedet, og tørre øjne er yderst sjældent med de nye linsetyper og vores serie med Options kontaktlinser.

Skulle du mod forventning få tørre øjne, så ændrer vi til anden linsetype, indtil du er tilfreds, eller kikker på mulighederne med E-eye behandling eller Thealoz Duo produkter for tørre øjne der trygt kan kombineres med kontaktlinser.

Hvilket mærke skal jeg have?

Når du har besluttet hvilken priskategori, der passer dit humør, så finder vi den bedste løsning på markedet. Lige nu lancerer vi linserne fra Options som løser problemer med tørre øjne og er meget konkurencedygtige på pris. Øjne er imidlertid forskellige, så der er ikke et entydigt svar hver eneste gang. Vi vil alltid vurdere dine øjne og anbefale det helt rigtige til dig.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her, Book tid nu!