Options kontaktlinser

Options kontaktlinser er en serie topprodukter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dine øjnes sundhed. Options kontaktlinser kan tilpasses dine behov og sikrer en fleksibel løsning i hverdagen. Uanset om du vil bruge dem hver dag, eller for eksempel kun når du dyrker sport, så kan vi finde en løsning. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her og bestil tid nu!

Kan jeg have briller sammen med mine linser?

Når du har et kontaktlinse-abonnement hos Remanius Vision, får du rabat på et sæt brilleglas i din styrke hvert andet år. Du kan benytte dit eget brillestel eller vælge et nyt blandt vore ca. 750 stel i butikken. Hvis du simpelthen elsker både briller og kontaktlinser kan et kontaktlinse-abonnement og brilleleje kombineres til en meget skarp pris.

Klik her og bestil tid nu!

Hvem benytter I linser fra?

Vi tilbyder kun kontaktlinser fra førende og trygge producenter og sammen med vores erfarne optikere er du sikret den højeste tryghed som linsebærer med vores Options kontaktlinser fra Cooper Vision. Det er vigtigt, at dine øjne får masser af ilt, så vi har udvalgt de kontaktlinser der giver den største tryghed og komfort til dine øjne og linser. Dine øjne skal altid have den mest optimale sundhed.

Er det bedst med 1-dagslinser eller månedslinser?

Det er naturligvis en smagssag, men generelt giver 1-dagslinser en højere komfort for dig, der kun bruger linser en gang imellem, da du undgår brug af rensevæsker. Options 1-dags linser er en samling af de bedste 1-dags linser på markedet.

Options månedslinser og Option døgnlinser er til dig, som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne og ønsker at slippe for håndtering af kontaktlinserne. Options kontaktlinser  er topprodukter, til dig, der stiller de højeste krav omkring dine øjnes sundhed og ikke ønsker at gå på kompromis med dit syn. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her og bestil tid nu!

Kan mine tørre øjne afhjælpes?

Vi benytter kun de bedste produkter på markedet, og tørre øjne er yderst sjældent med de nye linsetyper og vores serie med Options kontaktlinser.

Skulle du mod forventning få tørre øjne, så ændrer vi til en anden linsetype, indtil du er tilfreds. Eller vi kigger på mulighederne for E-eye behandling eller Thealoz Duo produkter for tørre øjne, der trygt kan kombineres med kontaktlinser.

Klik her og bestil tid nu!

Hvilket mærke skal jeg have?

Når du har besluttet hvilken priskategori, der passer dit humør, så finder vi den bedste løsning på markedet. Lige nu lancerer vi linserne fra Options, som løser problemer med tørre øjne til en konkurrence-dygtig pris. Øjne er imidlertid forskellige, så der er ikke et entydigt svar hver eneste gang. Vi vil altid vurdere dine øjne og anbefale det helt rigtige til dig.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!