Altid kvalitetsbrilleglas

Dine nye briller bliver en del af dit ansigt og hvordan du præsenterer dig selv for dine omgivelser i din hverdag. Vi vejleder dig derfor med stor ekspertise i valg af brillestel og brilleglas, der passer bedst til dig og dit synsbehov. Du skal kunne kende dig selv i dine briller, og samtidig føle dig som en smart og opgraderet version af dig selv, med den bedste synskomfort og synskvalitet. Du og dine briller fortjener det bedste brilleglas og vi vælger derfor at tilpasse alle vore briller med højkvalitetsglas fra Essilor. Vi hjælper dig til at se godt – og se godt ud!

 

Klik her og bestil tid nu!

Rigtige kvalitetsbrilleglas

Du og dine briller fortjener de bedste glas. Hos Remanius Vision Frederiksberg arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører, og alle vores briller bliver monteret med glas fra Essilor.

Essilor har i over 170 år målrettet arbejdet for et bedre syn med udvikling af brilleglas, og de er i dag førende på markedet – nr. 1 i verden på brilleglas. Essilor tilbyder løsninger inden for avanceret korrigering af synsfejl samt beskyttelse af øjet.
Mere end nogensinde er innovation en del af Essilors identitet. De har flyttet grænserne for optiske løsninger gennem hele deres eksistens, og fortsætter med at forske i fremtidens syn. Fra de første progressive Varilux-glas til de nyere Eyezen, som er tilpasset hverdagens digitale udfordringer, så er ambitionen at tilbyde det aller bedste til dit syn og dit synsbehov.

Essilor brilleglas er til dig, der stiller de højeste krav til synskvalitet og øjets sundhed.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER OG BESTIL TID NU!