Forundersøgelse til linseskifteoperation

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en forundersøgelse til en linseskifte  operation, er du garanteret en grundig undersøgelse der sikrer, at du får præcis information omkring dine øjne og muligheder for linseskifteoperation.

Klik her, book tid nu!

 

KAN LINSESKIFTE OPERATION PASSE DINE ØJNE

Ved forundersøgelse til linseskifte operation måler vi indledende dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling. Her måles hvordan dine øjne reagerer på lys, lysets transmission igennem øjets medier og dit øjentryk. Vi måler derefter hvordan dine øjne ser og hvilken refraktion og styrke der skal til for at du skal kunne se best mulig og skarpest mulig. Derefter undersøger vi hvordan dine øjne arbejder sammen og  vurderer dit habituelle syn som udgangspunkt med tanke på hvilket resultat du kan forvente dig hvis du vælger en linseskifte operation. Vi efterser at øjet ser sundt og raskt ud og vurderer om vi  mener at en linseskifte operation vil være godt til dine øjne.

SYNSVANER OG SUNDHED

For at videre kortlægge dit syn, din sundhed samt dine forventninger til en linseskifte operation har vi flere spørgsmål vi går igennem sammen med dig for at kunne vurdere om du kan være en god kandidat til en linseskifte operation.

Kort sagt ønsker vi at afgøre om du kan være en god kandidat der vil få rigtig god glæde af en linseskifte operation. Og vi vurderer om linseskifte operation vil hjælpe dig til det bedste syn i din hverdag.

Du er sikret en grundig forundersøgelse og vurdering af dine øjnes egnethed til en linseskifte operation, når du vælger Remanius Vision som din foretrukne optiker til vurdering af mulighed for linseskifte operation på Frederiksberg.

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

KLIK HER, BOOK TID NU!