Forundersøgelse til linseskifte-operation

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg, for at få foretaget en forundersøgelse til en linseudskiftning, er du garanteret en grundig undersøgelse. Den sikrer at du får præcis information om dine øjne
og dine muligheder for en linseudskiftning.

Klik her og bestil tid nu!

PASSER EN LINSESKIFTE-OPERATION TIL DINE ØJNE?

Ved forundersøgelse til linseskifte-operation måler vi først dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling. Her måles hvordan dine øjne reagerer på lys, lysets transmission gennem øjets medier og dit øjentryk.
Vi måler derefter hvordan dine øjne ser og hvilken refraktion og styrke der skal til for at du kan se bedst muligt og skarpest muligt. Desuden undersøger vi hvordan dine øjne arbejder sammen og vurderer dit normale syn som udgangspunkt, med henblik på hvilket resultat du kan forvente dig, hvis du vælger en linseudskiftning. Vi tjekker om øjet ser sundt og raskt ud og vurderer om vi mener, at en linseskifte-operation er god til dine øjne. Bemærk, at du skal være kontaktlinse-fri i 4 døgn inden forundersøgelsen.

Klik her og bestil tid nu!

SYNSVANER OG SUNDHED

For at kortlægge dit syn, din sundhed samt dine forventninger til en linseskifte-operation har vi nogle spørgsmål vi går igennem sammen med dig. Det gør vi for at vurdere, om du er en god kandidat til en linseskifte-operation.

Desværre kan vi ikke tilbyde dig en linseudskiftning, hvis du er over 75 år. Det gælder også ved visse sygdomme, øjensygdomme og i forhold til visse mediciner. Ring til os, hvis du vil vide mere om dine muligheder, inden du booker en tid til forundersøgelse.

Du er sikret en grundig forundersøgelse og vurdering af dine øjnes egnethed til en linseskifte-operation, når du vælger Remanius Vision på Frederiksberg som din optiker til vurdering af mulighed for en linseudskiftning.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!