Multileje

(Måske) Danmarks billigste brilleleje!

Brilleleje er en smart løsning, hvor du nemt kan skifte mellem flere forskellige briller, uden at betale mange tusinde kroner.
Du kan leje alle de briller du vil, og du betaler altid kun den samme månedlige leje uanset, hvor mange briller du har.

Multileje pr. måned:
enkeltstyrkeglas kr. 125,-
flerstyrkeglas kr. 225,-

Første måned er gratis!

Multileje er perfekt til dig, der ikke kan nøjes med ét par briller.

Klik her og bestil tid nu!

Medlemsskab giver altid 70% i rabat!

Med Multileje medlemskab får du en smart brillegarderobe i høj kvalitet, hvor alle brillerne leveres med kvalitetsbrilleglas fra Essilor. Medlemspris hos os gælder ikke kun udvalgte briller.
– Medlemspris gælder alle brillebrands i butikken, uanset om det er lækre Tom Ford, Woodys, Ørgreen eller Daniel Hechter! Du kan virkelig vælge mellem de lækreste briller – og som multilejemedlem får du altid 70 % på hele brillens pris.

Klik her og bestil tid nu!

Med Multileje bliver alle briller leveret med kvalitetsbrilleglas med
anti-refleksbehandling og hærdning eller farveskiftende glas.
Lige meget hvor mange par briller du ønsker, betaler du altid den samme lave månedlige leje.

​For hvert par du vil leje, betaler du et startgebyr på 30% af vores normale
brillepris. Den månedlige brilleleje er på kr. 125,- for enkeltstyrkeglas og kr. 225,- for flerstyrkeglas.

Lejeaftalen er uopsigelig i 24 måneder. Ønsker du derefter at opsige aftalen, kan de lejede briller afleveres i butikken eller købes fri for et mindre beløb, alt efter hvor gammel den enkelte brille er. Efter 4 år er brillen din ejendom. Velkommen til en ny måde at have briller på!

Klik her og bestil tid nu!

“Jeg opfatter mine briller som smykker”

– siger én af vores multileje-kunder:
”Med Multileje er det muligt for mig at skifte look alt efter humør, garderobe og hvad jeg skal,” fortæller Helle fra Frederiksberg.
”Jeg har ikke brugt briller så længe. Det var først i februar 2020, at jeg fik brug for briller. Jeg tænkte med det samme, at jeg ikke skulle have de samme briller på hver dag. Jeg opfatter mine briller som smykker – eller accessories,” siger Helle.

”Jeg kan godt lige at shoppe – og hvorfor ikke shoppe briller, som man shopper tøj. Det giver mig gode valgmuligheder i mit kreative udtryk og jeg tilpasser altid ”dagens brille” til hvad jeg skal. Derfor har jeg også nogle vilde brillestel, som kan bruges til festlige lejligheder eller bare til at steppe lidt op, når jeg er casual.” Helle har ni par briller, hvoraf seks af dem er specielle, og derudover har hun to par solbriller med styrke.

”Jeg prioriterer højt, at jeg kan anskaffe nye fede briller til en rigtig god pris. Derfor har jeg valgt Multileje, – det giver mig nemlig økonomisk mulighed for at shoppe briller, når jeg har lyst til det,” slutter Helle.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!