Options en-styrkelinser

Options en-styrke kontaktlinser er topprodukter, til dig, der stiller de højeste krav omkring dine øjnes sundhed og synskomfort. Options er kontaktlinseprodukter til dig der ikke går på kompromis med dit syn.

Klik her, book tid nu!

ER DET BEDST MED EN-STYRKE LINSER ELLER FLERSTYRKE LINSER?

Det er naturligvis en smagssag, men generelt giver 1 styrke linser dig en højere synskomfort på en afstand og passer bedst til dig der kun har behov for en-styrke korrektion eller synes det er ok at bruge læsebrille over dine kontaktlinser. Vores Options en-styrke linser er en samling af de bedste en-styrkelinser på markedet og findes selvfølgelig både i 1-dags linser, månedslinser og døgnlinser som du kan beholde på øjet uden at skulle tage dem ind og ud og rense dem hver aften.

 

KVALITETSPRODUKTER FRA COOPER VISION

Vores Options månedslinser og Option døgnlinser er til dig som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne og ønsker at slippe for al håndtering af kontaktlinserne. Options kontaktlinser er topprodukter, til dig, der stiller de højeste krav omkring dine øjnes sundhed og ikke ønsker at gå på kompromis med dit syn. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!