Options flerstyrke-linser

Options flerstyrke-kontaktlinser er topprodukter til dig, der stiller de højeste krav til dine øjnes sundhed og synskomfort. Options er kontaktlinse-produkter til dig der ikke går på kompromis med dit syn.

Vi tilbyder naturligvis linseabonnement både med og uden linsevæske.

Klik her og bestil tid nu!

Er det bedst med enstyrke-linser eller flerstyrke-linser?

Generelt giver flerstyrke-linser en højere komfort til dig, der har behov for flerstyrke-korrektion, dvs. briller med glidende overgang eller både afstands- og læsekorrektion. Flerstyrke-linser er perfekt til dig, der ønsker at undgå at tage læsebriller af og på over dine kontaktlinser. Når du bruger linser med flerstyrkekorrektion går du en lille smule på kompromis. Hvis du skal se meget skarpt i forbindelse med læsning og pc-skærme, vil du opleve, at du ser lidt uskarpere på afstand. Og hvis du ønsker at se knivskarpt på afstand, vil det blive en lille smule sløret ved læsning af de aller-mindste bogstaver. Det handler om at finde den rette balance for dig i din hverdag – og det kan vi hjælpe dig med.

Kvalitetsprodukter fra Cooper Vision

Options 1-dags flerstyrke-linser er blandt de bedste på markedet. Options flerstyrke månedslinser og Option flerstyrke døgnlinser er til dig, som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne og ønsker at slippe for håndtering af kontaktlinserne. Options flerstyrke månedslinser og døgnlinser er mere styrkestabile og giver dig bedre synskvalitet end Options 1-dags flerstyrkelinser. Options kontaktlinser er en serie top-produkter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dine øjnes sundhed. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!