Options flerstyrkelinser

Options flerstyrke kontaktlinser er topprodukter, til dig, der stiller de højeste krav omkring dine øjnes sundhed og synskomfort. Options er kontaktlinseprodukter til dig der ikke går på kompromis med dit syn.

Klik her, book tid nu!

Er det bedst med enstyrke linser eller flerstyrkelinser?

Det er naturligvis en smagssag, men generelt giver flerstyrkelinser en højere komfort for dig der har behov for flerstyrkekorrektion, dvs briller med glidende overgang eller både afstands og læse korrektion. Hvorledes flerstyrkelinser er perfekt til dig der ønsker at undgå at tage læsebriller af og på over dine kontaktlinser. Når du bruger linser med flerstyrkekorrektion indgår du imidlertid et lille kompromis. Hvis du skal se meget skarpt i forbindelse med læsning og pc-skærme, vil du opleve at du ser et par procent dårligere på afstand og derimod hvis du ønsker at se knivskarpt på afstand vil det blive en lille smule mere sløret til læsning af de aller mindste bogstaver. Det handler om at finde den rette balance for dig i din hverdag.

Kvalitetsprodukter fra Cooper Vision

Vores Options 1-dags flerstyrkelinser er en samling af de bedste 1-dags flerstyrkelinser på markedet. Vores Options flerstyrke månedslinser og Option flerstyrke døgnlinser er til dig som har et meget tørt indeklima eller som generelt har tørre øjne og gerne ønsker at slippe for håndtering af kontaktlinserne. Options flerstyrke månedslinser og døgnlinser er mere styrkestabile og giver dig bedre synskvalitet end Options 1-dags flerstyrkelinser. Options kontaktlinser er en serie topprodukter til dig der ikke vil gå på kompromis med dine øjnes sundhed. Det er dine øjne og dit valg!

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!