Priser for vores øjenbehandlinger

Priser for øjenlaser og øjenoperationer. I vores behandlinger for synsfejl indgår altid vores 5-årige tryghedsgaranti. Der kommer ingen ekstra omkostninger. Priserne er i DKK.

Klik her og bestil tid nu!

Sygeforsikringen danmark giver i nogle tilfælde tilskud til øjenoperationer. På danmarks hjemmeside kan du se kriterierne for tilskud til synskirurgi. Scroll ned til punktet “øjenkirurgi” og læs mere.

Operationer | Sygeforsikringen “danmark”

Øjenlaser

Pris 12 mdr 24 mdr 36 mdr 60 mdr
7.500 kr. pr. øje Kampanj!

Ord. pris 10 665kr/øje. Den sikreste metode for dig, der ønsker at få behandlet nærsynethed, langsynethed eller astigmatisme og ikke ønsker, at nogen skærer i dit øje.

I prisen indgår forundersøgelse, operation, efterkontroller i fem år, øjendråber og om nødvendigt mitomycinbehandling.

Alternativt kan man også vælge delbetaling. Læs mere om vores mulighed for delbetaling her.

5.500 kr. pr. øje Kampanj!

Den mest almindelige overflademetode for dig, som ønsker at få behandlet nærsynethed, langsynethed eller astigmatisme. Læs også om NoCut ® . Læs også vores vilkår.

I prisen indgår forundersøgelse, operation, efterkontroller i to år, øjendråber og om nødvendigt mitomycinbehandling.

99 kr Kampanj!

Få styr på, hvilken behandlingsmetode, der passer bedst til dig. Ca. tid for undersøgelse er 40-60 min. og den udføres af en specialiseret optiker.
lav din forespørgsel her.

Øjenoperation

Pris 12 mdr 24 mdr 36 mdr 60 mdr
14.250 kr. pr. øje

Ved alderssynethed, dvs. når du har fået svært ved at fokusere på forskellige afstande, kan du med denne metode erstatte øjets egen linse med en højteknologisk plastlinse. Med den monofokale linse ser du godt på en afstand, lang eller kort. Prisen gælder også toriske linser, for dig, der lider af astigmatisme.

Muligheden for en såkaldt monovision løsning kan også passe til dig. Da vælger man at holde fokus på lang afstand med det ene øje og det andet på kort afstand.

17.850 kr. pr. øje Kampanj!

Ord. pris 21 335 kr/øje. Ved alderssynethed, dvs. når du har fået svært ved at fokusere på forskellige afstande, kan du med denne metode erstatte øjets egen linse med en højteknologisk plastlinse. Med den multifokale linse ser du godt på forskellige afstande. Prisen gælder også toriske linser (for dig, der har astigmatisme).

De linser vi bruger på RLE Multifokale er trifokale. Det er den nyeste linse. De hedder PanOptix og FineVision.


                    
                  
99 kr Kampanj!

Få styr på, hvilken behandlingsmetode, der passer bedst til dig. Ca. tid for undersøgelse er 40-60 min. og den udføres af en specialiseret optiker.
lav din forespørgsel her.