Remanius Vision

Vision på Frederiksberg har siden 1995 tilpasset de
lækreste kvalitetsbriller, bløde behagelige kontaktlinser og hårde specialtilpassede kontaktlinser – alt efter kundens behov.

I 2020 har vi samlet det hele under et tag i samarbejde med
øjenlæge Dr. Hans Remanius. Så nu kan vi tilbyde vores kunder endnu mere! Vores nye navn er Remanius Vision.

Klik her og bestil tid nu!

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Vi kan nu tilbyde dig forskellige typer screening og synsundersøgelser, behandling af tørre øjne, eksklusive briller med de lækreste kvalitetsglas, kontaktlinser eller en permanent løsning som refraktiv kirurgi NoCut® øjenlaser og linseskifte-operationer.

Remanius Vision tilbyder dig de bedste muligheder for dit syn.

Klik her og bestil tid nu!

KUN KVALITETSLEVERANDØRER

Vi anvender kun de bedste leverandører, den nyeste teknologi indenfor brilleglas og udelukkende de bedste og mest erfarne kirurger til refraktiv kirurgi. Hvorfor? Fordi det garanterer sikkerhed og tryghed. Det er dér, vores fokus ligger. Det handler om dit syn. Og dét må vi aldrig tage let på. Det er dine øjne, dit valg.

Klik her og bestil tid nu!

Vores optikere og øjenkirurger er ekstremt dygtige og omsorgsfulde

Her på Frederiksberg har vi hjulpet mere en 12.500 kunder med briller og kontaktlinser. I vores tilknyttede øjenklinikker har vi udført mere end 75.000 operationer i eget regi og vi tager altid godt vare på dig.

For os er alle kunder og patienter vigtige og vi gør altid vores bedste, for at du skal blive tilfreds som kunde hos os. Vi er selvfølgelig tilknyttet sygeforsikringen danmark både i Danmark og Sverige. Dermed kan du altid få refusion, uanset om du handler hos os på Frederiksberg eller ønsker en øjenoperation i Malmø. Vi forstår godt, at det føles ekstra sikkert.

Klik her og bestil tid nu!

Velkommen til

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!