Remanius Vision

Vision på Frederiksberg har siden 1995 tilpasset de lækreste kvalitets briller, bløde behagelige kontaktlinser og hårde specialtilpassede kontaktlinser til dig med behov for det.

Nu i 2020 samler vi alt under et tag i samarbejde med øjenlæge Dr. Hans Remanius for at kunne tilbyde dig som kunde endu mere. Og deraf vores nye navn Remanius Vision.

 

Klik her, book tid nu!

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Vi kan nu tilbyde dig forskellige typer screening og synsundersøgelser, tørre øjne behandlinger, stilede eksklusive briller med de lækreste kvalitetsglas, kontaktlinser og privat refraktiv kirurgi NoCut® øjenlaser og linsebytte-operationer.

Konceptet Remanius Vision handler om at tilbyde dig de muligheder som findes for dit syn, om du kan lide lækre briller og linser eller ønsker en permanent løsning som refraktiv kirurgi.

KUN KVALITETSLEVERANDØRER

Vi har valgt kun at anvende kvalitestleverandører, den nyeste teknologi indenfor brilleglas og udelukkende de bedste og mest erfarne kirurger til refraktiv kirurgi. Hvorfor? Det garanterer sikkerhed og tryghed. Og det er der, vores fokus ligger. Det handler jo om dit syn. Noget der aldrig må blive behandlet letsindigt. Det er dine øjne, dit valg.

KLIK HER, BOOK TID NU!

Vores optikere og øjenkirurger er ekstremt dygtige og omsorgsfulde

Her på Frederiksberg har vi hjulpet mere en 12500 kunder med deres briller og kontaktlinser. I vores tilknyttede øjenklinikker har vi udført mere end 75.000 operationer i eget regi og tager altid godt vare på dig.

For os er alle kunder og patienter lige vigtige og vi gør altid vores bedste for at du skal blive tilfreds som kunde hos os. Vi er selvfølgelig tilknyttet sygesikringen Danmark både i Danmark og Sverige. Sådan at du altid kan få din refusion om du handler hos os her på Frederiksberg eller om du ønsker en øjenoperation i Malmø. Vi forstår godt, at det kan føles ekstra sikkert.

KLIK HER, BOOK TID NU!

Velkommen til

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!