Service og integritetspolitik

Vi gør altid vores yderste for at du skal blive tilfreds som kunde hos os. Det er det vigtigste for os. Du skal også vide at dine oplysninger og din integritet er ligeså vigtig for os som for dig. Når vi beder dig om data er dette nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser som sundhedspersonale. Oplysningerne lagres kun i vores patientjournalsystem og altid i henhold til patientdataloven.

 

Klik her, Book tid nu!

Hvordan behandles mine patient og kundeoplysninger?

Med Patientdirektivet og Databeskyttelsesforordningen betyder det især, at vi har store forpligtelser i sundhedssektoren for at give dig en så god og sikker behandling som mulig. Så hver gang du kontakter os, registrerer vi dine personlige oplysninger. Det er for at du som kunde eller patient, og for os som en virksomhed, skal kunne få god kvalitet i din ordre eller behandling.

For hver kunde og patient er vi forpligtet til at føre en journal. Journalen kan indeholde oplysninger om hvorfor du kommer til undersøgelse, information om sundhed og vaner, synsbehov og udfordringer samt hvad du ønsker hjælp til. Videre journalføres hvilke målinger vi laver og hvilke resultater vi finder, samt information om, hvem der skriver din journal og på hvilket tidspunkt. Dette er for din egen skyld, din behandling og vores virksomheds mulighed for at bestille specialtilpassede produkter eller tilbyde dig behandling

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi anvender IT-systemer til at beskytte personoplysningernes fortrolighed, integritet og tilgængelighed. Vi har truffet særskilte sikkerhedsforholdsregler for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uberettiget behandling (såsom ulovlig adgang, bortkomst, ødelæggelse eller skade). Kun de personer, som rent faktisk har behov for at behandle dine personoplysninger for at vi skal kunne opfylde vores angivne formål, har adgang til dem.

 

 Hvem kan vi eventuelt dele dine personoplysninger med?

Vi har meget streng fortrolighed, fordi vi er sundhedspersoner. Vi er lovmæssigt forpligtet til ikke at videregive dine personlige oplysninger til andre end de du giver os tiladelse til at dele dine informationer med, som eksempelsvis vore tilknyttede øjenlæger ved Vårda klinikkene, hvis det drejer sig om refraktiv kirurgi eller Sygesikring Danmark, hvis det vedrører refusioner.

 

 

Web statistik

Vi samler logfiler, der indeholder identifikatorer (ved hjælp af Google Analytics). Vi indsamler dette for at se, hvordan vores hjemmeside bruges og for at kunne forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Oplysninger, der indsamles, identificeres ikke og lagres ikke i vores system.

Hvem har ansvaret for dine personoplysninger?

Klinisk Optiker APS (cvr 40630686) er dataansvarlig for de personoplysninger, som du afgiver til os i Danmark. Hvis du har øvrige spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, per mail, telefon eller ved at komme ind i vores forretning på Gl. Kongevej 179 på Frederiksberg.

 

Ændringer af service og integritetspolitik

Vi kan foretage ændringer i vores integritetspolitik. Den seneste version af integritetspolitikken offentliggøres på denne side. Ved opdateringer, som er af afgørende betydning for vores behandling af personoplysninger, vil du modtage information herom via vores hjemmeside og/eller via e-mail.

Integritets og servicepolitik  er senest opdateret den 06. Marts 2020 kl 09.00

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!