Service og integritetspolitik

Vi gør altid vores yderste for, at du skal blive tilfreds som kunde hos os. Det er det vigtigste for os. Du skal også vide, at dine oplysninger og din integritet er ligeså vigtig for os, som den er for dig. Når vi beder dig om data er dette nødvendigt, for at opfylde vores forpligtelser som sundhedspersonale. Oplysningerne lagres kun i vores patientjournalsystem og altid i henhold til patientdataloven.

Klik her og bestil tid nu!

Hvordan behandles mine patient- og kundeoplysninger?

Med Patientdirektivet og Databeskyttelsesforordningen betyder det, at vi har store forpligtelser i sundhedssektoren for at give dig en så god og sikker behandling som muligt. Så hver gang du kontakter os, registrerer vi dine personlige oplysninger. Det er for at du som kunde eller patient, og for os som en virksomhed, skal kunne få god kvalitet i din ordre eller behandling.

For hver kunde og patient er vi forpligtet til at føre en journal. Journalen kan indeholde oplysninger om, hvorfor du kommer til undersøgelse, information om sundhed og vaner, synsbehov og udfordringer samt hvad du ønsker hjælp til. Videre journalføres hvilke målinger vi laver og hvilke resultater vi når frem til, samt information om, hvem der skriver din journal og på hvilket tidspunkt. Dette er af hensyn til dig, din behandling og vores virksomheds mulighed for at bestille specialtilpassede produkter eller tilbyde dig en behandling.

Klik her og bestil tid nu!

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi anvender IT-systemer til at beskytte personoplysningernes fortrolighed, integritet og tilgængelighed. Vi har truffet særskilte sikkerhedsforholdsregler for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uberettiget behandling (såsom ulovlig adgang, bortkomst, ødelæggelse eller skade). Kun de personer, som har behov for at behandle dine personoplysninger, for at kunne opfylde angivne formål, har adgang til dem.

Klik her og bestil tid nu!

 Hvem kan vi eventuelt dele dine personoplysninger med?

Vi har meget streng fortrolighed, fordi vi er sundhedspersoner. Vi er lovmæssigt forpligtet til ikke at videregive dine personlige oplysninger til andre end dem, som du giver os tilladelse til at dele dine informationer med. Det kan f.eks. være vore tilknyttede øjenlæger ved Vårda klinikkerne, hvis det drejer sig om refraktiv kirurgi eller sygeforsikring danmark, hvis det vedrører refusioner.

Klik her og bestil tid nu!

Web-statistik

Vi samler logfiler, der indeholder identifikatorer (ved hjælp af Google Analytics). Vi indsamler disse for at se, hvordan vores hjemmeside bruges og for at kunne forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Oplysninger der indsamles, identificeres ikke og lagres ikke i vores system.

Klik her og bestil tid nu!

Hvem har ansvaret for dine personoplysninger?

Vi er data-ansvarlig for de personoplysninger, som du afgiver til os i Danmark. Hvis du har øvrige spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, pr. mail, telefon eller ved at komme ind i vores forretning på Gl. Kongevej 179 på Frederiksberg.

 

Ændringer af service- og integritetspolitik

Vi kan foretage ændringer i vores integritetspolitik. Den seneste version af integritetspolitikken offentliggøres på denne side. Ved opdateringer, som er af afgørende betydning for vores behandling af personoplysninger, vil du modtage information herom via vores hjemmeside og/eller via e-mail.

Integritets og servicepolitik er senest opdateret den 8. november 2022 kl. 16.00.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!