Synsundersøgelse

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en synsundersøgelse til briller, kontaktlinser eller forundersøgelse til refraktiv kirurgi, er du garanteret en grundig undersøgelse og den bedste rådgivning, der sikrer, at du får den rette information omkring dine øjne og dit syns muligheder. Vi er del af en privat familie ejet klinikkkæde og har vores faglige integritet med os i alt hva vi foretager os. Det gjelder jo dine øjne, et ansvar vi ikke tager lett på. Velkommen ind til en synsundersøgelse hos Remanius Vision på Frederiksberg!

Klik her og bestil tid nu!

En professionel vurdering af dit syn

Remanius Vision er en klinisk optiker beliggende på Gl. Kongevej 179 på det centrale Frederiksberg. Her møder du et engageret hold af medarbejdere med mange års erfaring inden optikerfaget, vi stræber altid  efter at tilbyde dig den bedste ekspertise og den højeste kvalitet.

Vi tilbyder dig altid en professionel vurdering af dit syn, hvor vi efterfølgende kan hjælpe dig med den helt rigtige vejledning til netop dit syn. Øjne er imidlertid forskellige, så der er ikke et entydigt svar selv om man måske har de samme styrker. Vi vurderer altid dine øjne og dit synskrav grundig inden vi i samråd med dig kommer frem til den helt rigtige løsning.

Remanius Vision er et sikkert valg, hvis du ønsker at få foretaget en professionel synsprøve på Frederiksberg og få bred rådgivning omkring dit syn og hvilke muligheder som finnes for korrigering af dit syn.

Klik her og bestil tid nu!

Hvorfor få lavet en synsprøve?

Ved en synsprøve undersøger vi dit syn og dine øjnes sundhed. Vi måler blandt andet, hvor godt dine øjne reagerer på lys, hvordan dine øjne arbejder sammen, hvordan de ser på forskellige afstande samt en række øvrige faktorer, som er med til at gi et helhetlig bilde af dine øjne. Derefter kan vi rådgi dig til hvad som kunne passe godt til netop dit syn og dine øjne.

Klik her og bestil tid nu!

Synsprøve ved hovedpine?

Mange bestiller tid dersom de har hovedpine og det kan sagtens være at korrektion er løsningen, til trods for at man ikke selv synes man ser dårlig. Kort sagt har synsprøven til formål at afgøre, hvilken korrektion og hvilket synshjælpemiddel der kan hjælpe dig til det bedste og mindst anstrengte syn i din hverdag.

Klik her og bestil tid nu!

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her og bestil tid nu!