Thealoz Duo - Til alle tørre øjne

Thealoz Duo er de eneste øjendråber, som indeholder en kombination af cellebeskyttende trehalose og fugtende hyaluronsyre. De anbefales til alle med tørre øjne uanset sværhedsgrad. En dråbe varer helt op til 4 timer på øjets overflade samenlignet med 40 minutter for dråber som kun indeholder hyaluronsyre. Det betyder, at du ikke behøver dråber så ofte. Thealoz Duo produkterne indeholder ingen konserveringsmidler som kan irritere dine øjne. Både gel og dråber kan anvendes i kombination med kontaktlinser og som smørende øjendråbe efter refraktiv kirurgi.

 

Klik her, book tid nu!

Øjendråber

Thealoz Duo øjendråber er let at dryppe med og de indeholder selvfølgelig ikke konserveringsmidler der kan skade den sarte struktur på øjets overflade og forårsage besvær med tørre øjne. Øjendråberne kan anvendes op til 3 måneder efter åbning og du kan dryppe 1 dråbe i hvert øje 4-6 ganger daglig.

Øjengel

Theloz Duo øjengel indeholder carboner og takket være dem forbliver gelen endu længre tid på øjets overflade end dråberne
-og egner sig derfor særlig godt til behandling om natten og om morgenen. Gelen kan også anvendes om dagen når øjnene behøver ekstra fugt.
Gelen leveres i bløde pipetter der er enkle at åbne. Det kan dryppes en dråbe i hvert øje til natten eller og om morgenen 2-4 gange pr.dag. En pipette rækker fint til begge øjne.

 

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

KLIK HER, BOOK TID NU!