Thealoz Duo - Til alle tørre øjne

Thealoz Duo er de eneste øjendråber, som indeholder en kombination af cellebeskyttende trehalose og fugtende hyaluronsyre. De anbefales til alle med tørre øjne uanset sværhedsgrad. En dråbe varer helt op til
4 timer på øjets overflade – i modsætning til 40 minutter for dråber, som kun indeholder hyaluronsyre. Det betyder, at du ikke behøver dråber så tit. Thealoz Duo produkterne indeholder ingen konserveringsmidler, som kan irritere dine øjne. Både gel og dråber kan anvendes i kombination med kontaktlinser og som smørende øjendråbe efter refraktiv kirurgi.

Klik her og bestil tid nu!

Øjendråber

Thealoz Duo øjendråber er lette at dryppe med og de indeholder selvfølgelig ikke konserveringsmidler, der kan skade den sarte struktur på øjets overflade og forårsage besvær med tørre øjne. Øjendråberne kan anvendes i op til 3 måneder efter åbning og du kan dryppe 1 dråbe i hvert øje 4-6 gange dagligt.

Øjen-gel

Theloz Duo øjen-gel indeholder carboner og takket være dem bliver gelen endnu længere tid på øjets overflade end dråberne. Gelen egner sig derfor særligt godt til behandling om natten og om morgenen. Gelen kan også anvendes om dagen, når øjnene har brug for ekstra fugt.
Gelen leveres i bløde pipetter, der er lette at åbne. Der kan dryppes en dråbe i hvert øje til natten eller om morgenen – 2 til 4 gange dagligt.
En pipette rækker fint til begge øjne.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!