Briller du bliver glad for

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en synsundersøgelse til briller er du garanteret en grundig undersøgelse der sikrer, at du får præcis udmåling af dine brillestyrker og kan prøve den udmålte styrke af i prøvebrille inden vi bestiller nye brilleglas. Således har du selv mulighed til at mærke efter i dine øjne at den nye korrektion føles perfekt til dine øjne. Ja, det tager måske lidt mere tid, men vi går ikke på kompromis med din synskvalitet og din synskomfort. Vi vil gøre vores bedste!  

Klik her, book tid nu!

Den rigtige brillekorrektion

Indledende ved denne synsyndersøgelse måler vi først dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling. Vi måler hvordan dine øjne reagerer på lys, lysets transmission igennem øjets medier og dit øjentryk. Vi måler derefter hvordan dine øjne ser og hvilken refraktion og styrke som skal til for at du skal kunne se bedst muligt og skarpest muligt. Vi kigger på hvordan dine øjne arbejder sammen, hvordan de ser på de forskellige afstande samt en række øvrige faktorer, som er med til at bestemme din styrke. 

Variation i synsundersøgelsen

Vi vurderer altid hvilke målinger der er nødvendige for at måle på netop dine øjne, om vi synes øjet ser sundt og raskt ud og om hvorvidt det er behov for flere undersøgelser som fundusbillede eller synsfeltsmåling. Således kan du opleve at synsundersøgelsen varierer noget med tanke på hvilke målinger som udføres og hvordan din synsundersøgelse opleves.

Brillekorrektion du trives med

For at kortlægge dit præcise synsbehov i din hverdag spørger vi ind til hvilke afstande du skal bruge din brille på og  dine synsvaner. Vi går også meget op i at benytte prøvebriller eller prøveglas foran dine nuværende habituelle briller, så du kan teste de nye styrker i praksis inden du køber nye briller. Kort sagt har synsprøven til formål at afgøre, hvilken korrektion der passer til dine briller og vil hjælpe dig til det bedste syn i din hverdag. Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Remanius Vision som din foretrukne optiker til brillekøb og synsprøve på Frederiksberg.

Klik her, book tid nu!

 

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

KLIK HER, BOOK TID NU!