Briller du bliver glad for

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg, for at få foretaget en synsundersøgelse til briller, er du garanteret en grundig undersøgelse. Den sikrer, at du får en præcis udmåling af din brillestyrke og du kan prøve den udmålte styrke i en prøvebrille, inden vi bestiller nye brilleglas. Således har du selv mulighed for at mærke efter, om den nye korrektion føles perfekt til dine øjne. Ja, det tager måske lidt længere tid, men vi går ikke på kompromis med din synskvalitet og din synskomfort.
Vi vil gøre vores bedste!

Klik her og bestil tid nu!

Den rigtige brillekorrektion

Ved synsundersøgelsen måler vi først dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling. Vi måler hvordan dine øjne reagerer på lys, lysets transmission gennem øjets medier og dit øjentryk. Vi måler derefter, hvordan dine øjne ser og hvilken refraktion og styrke der skal til, for at du kan se bedst muligt og skarpest muligt. Vi kigger på hvordan dine øjne arbejder sammen, hvordan de ser på de forskellige afstande samt en række andre faktorer, som er med til at bestemme din styrke.

Klik her og bestil tid nu!

Variation i synsundersøgelsen

Vi vurderer altid hvilke målinger der er nødvendige for at måle på netop dine øjne, om vi synes øjet ser sundt og raskt ud og om, hvorvidt der er behov for flere undersøgelser som fundusbillede eller synsfeltsmåling. Således kan du opleve, at synsundersøgelsen varierer lidt i forhold til hvilke målinger som udføres og hvordan din synsundersøgelse opleves.

Klik her og bestil tid nu!

Brillekorrektion du trives med

For at kortlægge dit præcise synsbehov i din hverdag, spørger vi ind til dine synsvaner og hvilke afstande du skal bruge din brille på. Vi går også meget op i at benytte prøvebriller eller prøveglas foran dine nuværende sædvanlige briller, så du kan teste de nye styrker i praksis, inden du køber nye briller. Kort sagt har synsprøven til formål at afgøre, hvilken korrektion der passer til dine øjne og vil hjælpe dig til det bedste syn i hverdagen. Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Remanius Vision som din optiker til brillekøb og synsprøve på Frederiksberg.

Klik her og bestil tid nu!

 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!