Tilpasning af kontaktlinser

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en kontaktlinsekontrol eller en synsprøve til kontaktlinser, er du garanteret en grundig undersøgelse og rådgivning. Det sikrer, at du får de rette kontaktlinser tilpasset til dine øjne og dit syn.

Klik her og bestil tid nu!

DE RIGTIGE KONTAKTLINSER TIL DINE ØJNE

Ved synsprøve til kontaktlinser måler vi først, hvordan du ser med dine nuværende kontaktlinser og vi spørger ind til, hvordan de fungerer i forhold til dit syn i hverdagen. Vi kigger videre i spaltelampen og undersøger, hvordan dine kontaktlinser bevæger sig og tjekker, om de passer godt til dine øjne. Vi vurderer også hvordan øjets overflade ser ud og hvordan dine kontaktlinser passer dig.

Klik her og bestil tid nu!

VARIATION I SYNSUNDERSØGELSEN

Nogle gange beder vi dig om at tage dine kontaktlinser ud for at lave en ny refraktion, hvis vi mener at der er behov for det. Derefter vurderer vi hvilke målinger der er behov for, for at tilpasse eller re-tilpasse kontaktlinser til netop dine øjne. Vi undersøger om vi synes øjet ser sundt og raskt ud og om, hvorvidt der er behov for flere undersøgelser som f.eks. fundusbillede, måling af øjentryk eller synsfeltsmåling. Derefter rådgiver vi dig om, hvorvidt du bør fortsætte med de samme kontaktlinser eller om det er bedre at skifte kontaktlinsetype, styrke eller størrelse.

Klik her og bestil tid nu!

NYE KONTAKTLINSER DU TRIVES MED

Hvis vi laver re-tilpasning eller ny-tilpasning af dine kontaktlinser, tester vi altid de nye styrker i praksis med et eller flere sæt kontaktlinser inden du bestiller kontaktlinser til en længere periode. Ved en ny-tilpasning, hvor du slet ikke har anvendt kontaktlinser tidligere, starter vi med en brillesynsprøve og tilpasser kontaktlinser bagefter. Her sætter vi også god tid af til at øve at tage kontaktlinserne af og på, så du kan blive helt tryg i at tage linserne af og på derhjemme.

Synsprøve til kontaktlinser eller kontaktlinsekontrol har til formål at afgøre, hvilken korrektion og hvilke kontaktlinser der passer bedst til dine øjne og den bedste synskvalitet i din hverdag.

Klik her og bestil tid nu!

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Remanius Vision på Frederiksberg, som din optiker til tilpasning af kontaktlinser.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!