Tilpasning af kontaktlinser

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en kontaktlinsekontrol eller en synsprøve til kontaktlinser, er du garanteret en grundig undersøgelse og rådgivning, der sikrer, at du får de rette kontaktlinser tilpasset til dine øjne og dit syns behov.

Klik her, book tid nu!

DE RIGTIGE KONTAKTLINSER TIL DINE ØJNE

Indledende ved synsprøve til kontaktlinser måler vi hvordan du ser med dine nuværende kontaktlinser og spørger ind til hvordan de fungerer til dit syn i din hverdag. Vi kigger videre i spaltelampen og undersøger hvordan dine kontaktlinser bevæger sig og efterser om de passer godt dine øjne. Vi vurderer også hvordan øjets overflade ser ud og hvordan dine kontaktlinser passer dig.

VARIATION I SYNSUNDERSØGELSEN

Nogle ganger beder vi dig også tage dine kontaktlinser ud for at lave en ny refraktion hvis vi mener at der er behov for det. Derefter vurder vi hvilke målinger der er behov for, for at tilpasse eller re-tilpasse kontaktlinser til nettop dine øjne. Vi undersøger om vi synes øjet ser sundt og raskt ud og om hvorvidt det er behov for flere undersøgelser som fundusbillede, måling af øjentryk eller synsfeltsmåling. Derefter rådgiver dig om at fortseætte med de samme kontaktlinser eller om det måske ville være godt at skifte kontaktlinsetype, styrke eller størrelse.

NYE KONTAKTLINSER DU TRIVES MED

Hvis vi laver re-tilpasning eller ny-tilpasning af dine kontaktlinser, tester vi altid de nye styrker i praksis med et eller flere sæt kontaktlinser inden du bestiller kontaktlinser for en længere periode. Ved en ny-tilpasning hvor du slet ikke har anvendt kontaktlinser tidligere starter vi ud med en brillesynsprøve og tilpasser kontaktlinser bagefter. Her sætter vi også god tid af til at træne at tage kontaktlinserne af og på, så du kan blive helt tryg i at tage linserne af og på derhjemme.

Synsprøve til kontaktlinser eller kontaktlinsekontrol har til formål at afgøre, hvilken korrektion og hvilke kontaktlinser der passer best til dine øjne og den bedste synskvalitet i din hverdag.

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Remanius Vision som din foretrukne optiker til tilpasning af kontaktlinser på Frederiksberg.

Klik her, book tid nu!

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

KLIK HER, BOOK TID NU!