forundersøgelse til øjenlaser

Når du besøger Remanius Vision på Frederiksberg for at få foretaget en forundersøgelse til en øjenlaser-operation, er du garanteret en grundig undersøgelse og rådgivning. Det sikrer at du får den rette information omkring dine øjne og dine muligheder for øjenlaser.

Klik her og bestil tid nu!

Passer øjenlaser til dine øjne?

Ved forundersøgelsen til øjenlaserbehandlingerne NoCut og LASEK måler vi først dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling. Her måles hvordan dine øjne reagerer på lys, lysets transmission igennem øjets medier og dit øjentryk. Vi måler hvordan dine øjne ser og hvilken refraktion og styrke der skal til, for at du kan se bedst muligt og skarpest muligt. Derefter undersøger vi hvordan dine øjne arbejder sammen, og hvordan de ser på de forskellige afstande. Vi måler og vurderer din hornhindes tykkelse og vævsintegritet. Desuden vurderes hvilke målinger der er nødvendige, for at vurdere netop dit syn og dine øjne. Samtidig kigger vi selvfølgelig også på, om vi synes øjet ser sundt og raskt ud og kan tåle en øjenlaserbehandling.

Synsvaner og sundhed

For at kortlægge dit syn, din sundhed samt dine forventninger til øjenlaser har vi flere spørgsmål, som vi gennemgår med dig, for at finde ud af, om du er en god kandidat til øjenlaser.

Kort sagt ønsker vi ved forundersøgelse for øjenlaser at afgøre, om du er en god kandidat, der vil få rigtig god glæde af en NoCut eller LASEK øjenlaser. Ligeledes vurderes det, om øjenlaser vil hjælpe dig til det bedste syn i din hverdag.

Du er sikret en grundig forundersøgelse og vurdering af dine øjnes egnethed til øjenlaser, når du vælger Remanius Vision på Frederiksberg som din optiker til vurdering af mulighed for NoCut eller LASEK.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!