Tørre øjne

Tørre øjne er et folkesundhedsproblem der driller mange i deres hverdag. Problemet bliver dog ikke altid taget alvorligt hos læge eller øjenlæge og de tørre øjne bliver overset og simpelthen ikke behandlet eller hjulpet.

Klik her og bestil tid nu!

Tørre øjne er en svækkelse i tårefilmen og symptomerne er bl.a. løbende øjne, irritation, kløe og følelsen af et fremmedlegeme i øjet. Sygdommen påvirker op til 30 % af visse befolkningsgrupper. Udbredelsen er tit knyttet til alder, medicin og visse gigtsygdomme. Man kan også få tørre øjne som bivirkning af medikamenter som p-piller, antihistaminer mod allergi, antidepressiver eller blodtryksmedicin.

Dem der lider af tørre øjne, og virkelig er plaget af tilstanden, føler det går meget ud over deres livskvalitet.

Klik her og bestil tid nu!

Hvordan opleves tørre øjne?

Tørre øjne kan opleves på forskellige måder; – Man kan føle sig træt, uoplagt, blive rød og irriteret i øjnene. Hvis det er slemt sidder øjenlågene klistret fast om morgenen og det kan være svært bare at åbne sine øjne. Nogle patienter siger, at de sover dårligt pga. tørre øjne, da de skal stå op om natten for at dryppe eller smøre sine øjne.

Øjne der løber i vand er også tørre øjne

Når man har tørre øjne kan man opleve, at der er tårer nok, men de bliver ikke inde i øjet. Derfor løber tårerne ned ad kinderne. Tårerne kan begynde at løbe ved det mindste vindpust eller hvis man kigger mod solen. Dette resulterer så i at øjnene bliver tørre og at huden under øjnene bliver irriteret og hævet.

Klik her og bestil tid nu!

Hvordan kan tørre øjne behandles?

Tørre øjne kan behandles med E-Eye. Behandling med E-Eye ipl giver personer med tørre øjne mulighed for en varig behandling. Behandlingen afhjælper tørre øjne og de problematikker der følger med. Selve behandlingen fungerer ved at E-Eye apparatet genererer polykromatisk pulserende lys: Intense regulated pulsed light. Behandlingen er klinisk testet med gode vedvarende resultater.

Få en gratis prøvebehandling

Vi tilbyder i øjeblikket en gratis undersøgelse for tørre øjne inkl. en prøvebehandling med E-Eye.

Efterfølgende behandlinger som abonnement kr. 695,- pr. måned (betalingsservice).
Enkeltbehandling: kr. 795,-

Klik her og bestil tid nu!

Vi har også en serie lækre kvalitets-produkter fra Thea, som kan også afhjælpe tørre øjne; – øjendråber og øjengel fra Thealoz Duo som er helt uden konserveringsmidler. Samt Blephaclean og Blephademodex, til dig der har blepharit, demodex eller kløe i dine øjenlåg.

Kan mine tørre øjne afhjælpes?

Vi undersøger dine øjne, spørger ind til din øjenhistorik, din generelle sundhed og vurderer om vi kan hjælpe dig med dine tørre øjne. Vi benytter den nyeste teknologi til behandling af tørre øjne og benytter kun de bedste produkter på markedet. Vore kunder er rigtig glad for deres E-Eye behandlinger og vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at hjælpe dig med dine tørre øjne.

Klik her og bestil tid nu!

Hvordan foregår en E-Eye behandling?

Hvis du har besluttet dig for at få hjælp til dine tørre øjne, kan du bestille en tid hos os. Når du kommer til undersøgelse og prøvebehandling første gang, vil vi forklare dig og vise dig, præcis hvordan en en E-eye behandling fungerer. Du får også en test-behandling, så du kan vurdere om du trives med behandlingen, inden du vælger at investere i E-Eye behandlinger.

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

Klik her og bestil tid nu!