tørre øjne

Tørre øjne er et folkesundhedsproblem der driller mange i deres hverdag. Problemet bliver dog ikke altid taget alvorlig ved læge eller øjenlæge og de tørre øjne bliver overset og simpelthen ikke behandlet eller hjulpet.

Tørre øjne påvirker faktisk så mange som helt optil 30% i visse aldergrupper og sættes i sammenhæng med alder, meget pc og skærm brug og autoimmune sygdomme som eksempelvis gigt. Man kan også få tørre øjne som bivirkning af medikamenter som p-piller, antihistaminer mod allergi, antidepressiva eller blodtryksmedicin.

For dem der lider af tørre øjne og er virkelig plaget med tørre øjne går det faktisk meget udover deres livskvalitet, hvor patientene også forteller at dette er noget de er rigtig kede af.

Hvordan opleves tørre øjne?

Tørre øjne kan oppleves på forskjellige måder; -Man kan føle sig trætt, uoplagt, blive rød og irritered i sine øjne. Hvis det er slemt sidder øjenlokkene som klistret fast om morgenen og det kan være svært bare at skulle åbne sine øjne. Nogen patienter siger at de sover dårligt grunnet tørre øjne da de skal stå op på natten for at dryppe eller smøre sine øjne.

Øjne der løber i vand er også tørre øjne

Man kan også oppleve det på den måden at det er tårer nok, men de kan ikke blive på plads inde i øjet, hvorledes tårene kontinuerlig løber ned ad kinderne. Eller at tårene starter at løbe ud af øjnene ved det mindste vindpust eller dersom man kikker mod solen. Dette resulterer så i at øjnene blir tørre og at huden under øjnene blir sår og hævet.

Hvordan kan tørre øjne behandles?

Generelt er tørre øjne knyttet til en svækkelse i tårefilmen, enten i form av utilstrækkelig produktion af tårer eller usedvanelig stor fordampning av tårer. Dette er hovedsageligt grundet en mangel på det ydre olje/lipidlag i tårefilmen, der udskilles fra de meibomske kirtler. For at behandle dine tørre øjne permanent, er det netop disse meibomske kirtler i dine øjenlog vi går ind og aktiverer ved hjælp af E-eye behandling og opfølgning.

Vi har også en serie lækre kvalitets produkter fra Thea som kan også hjelper tørre øjne; -øjendråber og øjengel fra Thealoz Duo som er helt uden konserveringsmidler. Samt Blephaclean og Blephademodex, til dig der har blepharit, demodex eller kløe i dine øjenlåg.

Vi undersøger og anbefaler dig hva der er bedst til dine øjne.

 

Klik her, Book tid nu!

Kan mine tørre øjne afhjælpes?

Vi undersøger dine øyne, spørger ind til din øjenhistorik, din generelle sundhed og vurderer om vi kan hjælpe dig med dine tørre øjne. Vi benytter den nyeste teknologi til behandling af tørre øjne og benytter kun de bedste produkter på markedet. Vore kunder er rigtig glad for deres E-eye behandlinger og vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at hjælpe dig med dine tørre øjne.

Hvordan foregår en E-eye behandling?

Når du har besluttet at du gerne ønsker hjælp til dine tørre øjne kommer du ind til os og spørger os eller booker en tid hos os, så vi kan forklare og vise deg præcis hvordan en en E-eye behandling fungerer. Du kan også få en test behandling så du ved om du trives med behandlingen inden du vælger at investere i E-eye behandlinger.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så kan vi hjælpe dig, hvis du ringer ind til os på 33 23 30 10.

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind forbi Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her, Book tid nu!