Om Vores øjenklinikker

Vi har siden 1999 hjulpet mennesker med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, grå stær og alderssynethed. Vi har valgt at anvende
den nyeste teknik og udelukkende erfarne kirurger.
Hvorfor? Fordi det garanterer sikkerhed og tryghed. Det er dér vores fokus ligger. Det handler om dit syn. Og dét må vi aldrig tage let på.
Det er dine øjne, dit valg.

Klik her og bestil tid nu!

Øjenlæge, Hans Remanius, grundlagde Vårda Øjenklinik for mere end
20 år siden. Siden da er der sket meget. Nu har vi hele fem klinikker rundt omkring i Sverige. Det er et faktum, at mange nordboere synes at have behov for, at kunne se bedre og nogle har æstetiske grunde.
Nej, det er selvfølgelig ikke grimt med briller eller forældet med linser.
Men sandheden er, at ALLE synes, at det er fantastisk befriende at slippe for synshjælpemidler, og mange der forlader vores klinik, siger: “Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?”

Hvis nogen skal udsætte dine øjne for laser, så vil du gerne føle dig i sikre hænder, ikke? Det er du hos os. Når vi behandler nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl anvender vi NoCut®, – en lasermetode, som de fleste andre øjenklinikker ikke anvender. Hvorfor? Jo. En god regel siger, at hvis det ikke er absolut nødvendigt at skære i kroppen, så lad være. Kan vi undgå snit, er det altid bedst, som vi siger her på Vårda Øjenklinik. Selvom NoCut® heler noget langsommere (end LASIK-metoden), så er NoCut® af forskellige årsager langt det bedste valg.
Du minimerer risikoen for komplikationer. Dit øje forbliver “uberørt”.
Der er intet, der forhindrer fremtidige indgreb. Der er ikke risiko for, at øjenlåget løsner sig og dermed skaber synsnedsættelse. Men desværre virker NoCut® ikke på alle synsfejl. Ved grå stær og gammelmandssyn for eksempel er vi nødt til at bruge andre metoder. Men det er heller ikke noget problem. Vi finder altid frem til den bedste løsning for dig.

Klik her og bestil tid nu!

Vores øjenkirurger er ekstremt dygtige og omsorgsfulde.

Vårda Øjenklinik har udført mere end 75.000 operationer i eget regi og vi tager os godt af dig. For os er alle patienter vigtige. Vi har imidlertid bemærket, at patienter der besøger vores privatklinik, værdsætter at vi også varetager kommunale operationer. Vi forstår godt, at det kan føles ekstra sikkert. Velkommen til Vårda Øjenklinik!

Klik her og bestil tid nu!

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 33 23 30 10

Ellers vil det glæde os, hvis du har lyst til at kigge ind hos
Remanius Vision på Gl. Kongevej 179.

 

Klik her og bestil tid nu!